Pikakuljetus

Luotettava ASAP Pikakuljetus

Pikakuljetus luotettavan ammattilaisen toimesta - A.S.A.P -Yhtiöt Oy

Kun pikakuljetuksen on oltava perillä sovitun aikataulun mukaisesti, A.S.A.P -Yhtiöt on silloin luonnollinen valinta. Yritys on toiminut vuodesta 2007 alkaen ja on kasvanut vuosien aikana vahvaksi toimijaksi kuljetusalalla. Kumppaneitamme ovat yritykset, jotka arvostavat nopeaa, luotettavaa sekä kustannustehokasta toimintaa.

Suoritamme pikakuljetuksia paketti- ja kuorma-autoilla Euroopan laajuisesti. Meiltä onnistuvat pikakuljetuksena kaikenlaiset erikoisosaamista ja erikoisalustoa vaativat toimitukset.

Tavarataksit toimittaa lähetyksiä pikakuljetustoimintamallilla vuoden jokaisena päivänä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Tavarataksit on luotettava ja nopea yritys suorittamaan pikakuljetus

Toimintamallimme on asiakkaalle pikakuljetustilauksissa nopea ja helppo.

Soitto ja kuljetus noudetaan ja lähetys on matkalla jopa 15 minuutin kuluttua tilauksesta.

Keskimääräinen noutoaika pääkaupunkiseudulla ja lähialueella kirje-, paketti-, sekä kuormalavalähetyksillä on tilaushetkestä noin 30 – 45 minuuttia.

Toimipaikkamme on Vantaalla, josta käsin palvelemme asiakkaita, olipa kuljetus minne päin Suomea tahansa. Tarvittaessa suoritamme pikakuljetuksia myös ulkomaille.

Kuljetus toimitetaan nopeinta ja turvallisinta reittiä ajaen nouto-osoitteesta toimitusosoitteeseen.

Ajojärjestelijän ja kuljettajan yhteistyöllä varmistetaan, että kuljetus on vaurioitumatta ja aikataulun mukaisesti perillä määränpäässä.

Erikoisvaatimuksia sisältävät pikakuljetukset räätälöidään tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa yhdessä.

Tilauksen tekeminen ja tarvittavat tiedot

Pikakuljetus tilataan soittamalla asiakaspalveluun tai tilaamalla sähköisen tilausjärjestelmän kautta.

Puhelun aikana uudelta asiakkaalta kirjataan pikakuljetukseen tarvittavien tietojen lisäksi tilaajan perustiedot.

  • Yrityksen nimi
  • Y/tunnus
  • Laskutusosoite
  • Laskutusviitteet
  • Yhteyshenkilö
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Muut viitetiedot

Sopimusasiakkaalla, joka on käyttänyt palveluita aikaisemmin, perustiedot ovat jo valmiina järjestelmässä. Tällöin on mahdollisuus tilata pikakuljetus sähköisen tilausjärjestelmän kautta. Tällöin pikakuljetustilaus välittyy suoraan ajojärjestelijälle reittisuunnitteluun ja kuljetus saadaan ohjattua lähinpänä nouto-osoitetta olevaan vapaaseen autoon.

Asiakkaaksi voi rekisteröityä jo aikaisemmin, jolloin perustiedot ovat järjestelmässä valmiina kun kuljetus on ajankohtainen. Rekisteröitymisen voi tehdä sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalveluun. Sähköpostilla lähetetään perustiedot asiakaspalveluun. Tietojen rekisteröinnin jälkeen asiakas saa käyttäjätunnukset, joilla tilauksen teko on nopeaa ja helppoa.

Sähköpostilla tehtäviä tilauksia ei kannata tehdä tilanteissa, joissa pikakuljetus on saatava heti liikkeelle. Sähköpostin välityksellä tehtävissä tilauksissa on ajoittain viivettä palvelimella, joten jos kuljetus on saatava matkaan mahdollisimman nopeasti, on jo kymmenen minuutinkin viive liikaa.

Sähköposti soveltuu tilausmuotona silloin, kun pikakuljetus tilataan esimerkiksi seuraavaksi päiväksi ja tiedossa on valmiiksi noutoaika milloin kuljetus noudetaan.

Tilausta tehdessä on hyvä olla valmiiksi esillä pikakuljetukseen tarvittavat tiedot, jotta lähetys saadaan toimitettua nopeasti ja turvallisesti oikeaan toimitusosoitteeseen. Perustiedot ovat valmiina rekisteröityneellä asiakkaalla, mutta alla kuitenkin kertauksena pikakuljetukseen tarvittavat tiedot

Tarvitsemme toimitusta ja laskutusta varten kuljetuksen tilaavan yrityksen nimen, yhteyshenkilön, postiosoitteen- sekä sähköposti- ja puhelinnumerotiedot. Lisäksi tarvitaan lähetyksen nouto-osoite, jos ei sama osoite kuin lähettäjällä. Mikäli nouto-osoite on eri, noutopaikan yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero helpottavat usein tilannetta pikakuljetusta noudettaessa.

Kuljetusta varten tarvitaan myös tieto mitä kuljetetaan, onko tuotteilla erityisvaatimuksia kuljetuksen aikana ja mitkä on lähetyksen paino ja mitat. Lopuksi tarvitaan tiedot vastaanottajasta: nimi, osoite ja yhteyshenkilö tietoineen, mihin kuljetus toimitetaan.

Kun tarvittavat tiedot on annettu tilaukseen, pikakuljetus siirtyy tuotantoon aikataulun mukaisesti.

Pikakuljetus tuotannossa

Ajojärjestelijä huomioi lähetyksen mitat, painon ja muut vaatimukset aina kun pikakuljetus annetaan kuljetettavaksi kuljettajalle, jolla on kuljetustehtävään sopiva vapaana oleva auto.

Kuljettaja kuittaa kuljetuksen vastaanotetuksi ja toimii annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ajojärjestelyssä on käytössä kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla tiedetään auton sijainti ja määränpäähän saapuminen.

Kuljettajan ja ajojärjestelyn yhteistyö takaavat että mahdollisissa liikenteen ongelmatilanteissakin kuljetus saadaan etenemään optimaalisen ajoajan puitteissa kohti määränpäässä odottavaa asiakasta.

Kuljettaja kuittaa kuljetuksen määränpäässä suoritetuksi jolloin tilausjärjestelmästä nähdään milloin kuljetus on toimitettu perille ja kuka lähetyksen on vastaanottanut. Muitakin tietoja saadaan tarvittaessa välitettyä tilaajalle.

Asiakas voi tilauksen jälkeen jäädä odottamaan turvallisin mielin toimitusajan ilmoitusta kuljetusliikkeeltä.

Pikakuljetus on tarkoitettu kaikkien käyttöön

Pikakuljetus on palveluna suunnattu ensisijaisesti yritysasiakkaiden käyttöön.

Palvelua käyttävät eri toimialojen yritykset. Yrityksen koko vaihtelee pikakuljetuspalveluiden käyttämisessä toimialan mukaan yhden henkilön yrityksistä maailmanlaajuisesti toimiviin isoihin yrityksiin.

Merkittävä osuus pikakuljetussuoritteesta muodostuu asiakirjoista ja pitkälle jalostetuista tuotteista sekä erikoistavaroista.

Toki palvelu soveltuu yhtä hyvin yksityishenkilöllekin. Esimerkiksi asiakirja, vaikkapa passi on saatava paikasta toiseen nopealla aikataululla ja henkilökohtaisella luotettavalla palvelulla. Pikakuljetus on silloin hyvin kilpailukykyinen vaihtoehto nopeuden, palvelun sekä hintatason puolesta.

Pikakuljetuksen hinnoittelu

Pikakuljetus hinnoitellaan yleensä niin, että kuljetushinta sisältää noudon ja toimituksen välimatkoineen. Veloitusperusteena käytetään matkaan perustuvaa kilometripohjaista tai aikaan perustuvaa tuntipohjaista kuljetushintaa. Joissain tapauksessa pikakuljetus hinnoitellaan ajan ja välimatkan yhdistelmähinnalla.

Pikakuljetusten hinnoitteluun vaikuttaa tarvittavan ajoneuvon koko.

Pikakuljetus joka tarvitsee erikoisvaatimuksia, hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Pikakuljetusten tilanne nyt ja tulevaisuudessa

Varastojen väheneminen ja logistiikan muutokset tavaravirtojen käsittelyssä ovat kasvattaneet pikakuljetusmääriä tasaisesti koko 2000 -luvun ajan ja kasvua kuljetusmäärissä on näkyvissä myös tulevaisuuden osalta.

Kasvunäkymä antaa hyvät mahdollisuudet kehittää pikakuljetuksista tulevaisuudessa aina vain laadukkaampia palvelukokonaisuuksia asiakkaille.

Tilaa pikakuljetus ja anna ammattilaisten huolehtia lähetys perille

Tilaa pikakuljetus - ota yhteyttä!

Soita (09) 838 7600

Tutustu myös muihin palveluihimme: Lähettipalvelut ja Kuriiripalvelut