Kuriiripalvelu

Kuriiripalvelu nykyaikaisella kalustolla

Kuriiripalvelu – toimiva, asiakaslähtöinen, joustava
Tavarataksien kuriiripalvelu on tarkoitettu aina pienille yhden miehen yrityksille kuin suurille konserneillekin. Lähtökohtana on erottua muista samankaltaisia palveluita tarjoavista yrityksistä joustavuudella, räätälöinnillä ja asiakaslähtöisellä ajattelutavalla asiakkaan toiveita ja tarpeita mukaillen. Kuljettajamme vie lähetykset perille sovittua aikataulua ja ohjeita noudattaen. Kuriiripalveluun on mahdollista liittää lähetysten tarkka seuranta, sekä kuittaustieto toimitetusta lähetyksestä.

Ota ja pyydä tarjous!

Kuriiripalvelu ennen ja nyt

Sana kuriiripalvelu tarkoittaa pakettien ja kirjeiden toimittamista eri paikkojen välillä. Kuriiripalvelulla tavarat toimitetaan nopeammin ja vastuullisemmin perille kuin perinteisellä postilla aikatauluja ja muita ohjeistuksia tarkasti noudattaen.
Tavarataksien kuriiripalvelu juontaa juurensa aina 1990-luvun alkupuolelta lähtien, jolloin Tavarataksit hoitivat merkittävän osan pääkaupunkiseudun kuriirijakeluista. Tuolloin kuriiripalvelu tilattiin perinteisesti puhelinta käyttäen. Nykyisin kuriiripalvelut ovat muuttuneet näkymättömämmäksi Internetin kautta tapahtuvien ostojen ja noutoautomaattien yleistymisen myötä, joista asiakas noutaa lähetyksensä. Myös mahdollisuus tilata kuriiripalvelu sähköisesti edesauttaa tarkempaa ja joustavampaa palvelun tuottamista asiakkaalle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita palveluiden kysynnän katoamista vaan päinvastoin. Nykypäivän kuriiri tekee työnsä huomaamattomasti ja tehokkaasti. Asiakas ei aina edes näe tai ole tekemisissä paketin automaattiin toimittaneen kuriirilähetin kanssa. Laadukkaat ja luotettavat palvelut ovat nykypäivänä tärkeitä, automatisoinnin lisääntyessä ja aikataulujen kiristyessä.
Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti vastaamaan nykypäivän haasteita.
Lähes kaikilta kuljettajiltamme löytyvät ainakin seuraavat pätevyydet:
Työturvallisuuskortti, Tieturvakortti 1 ja 2, Ensiapukortti, Hygieniapassi, ennakoivan ajotavan koulutus ja asiakaspalvelun kurssi.

Miten Tavarataksien kuriiripalvelu tilataan?

Jos yrityksesi käyttää palveluitamme ensimmäistä kertaa niin edetään seuraavasti.
Soitto asiakaspalvelunumeroomme (09) 838 7600 jossa ajojärjestelijämme kirjaa teidät uutena asiakkaana järjestelmäämme ja luo teille asiakasnumeron. Tässä vaiheessa teiltä kysytään kaikki yrityksen tiedot perusteellisesti. Tämä on toimintamalli, jotta teidän olisi jatkossa mahdollisimman vaivatonta tilata kuriiripalvelu kauttamme. Asiakaspalvelustamme saa myös tarkemmat ohjeet palveluiden tilaamiselle jatkossa sähköisesti.

Keskeinen sijainti Vantaan Koivuhaassa

Laadukas kuriiripalvelu vaatii toimiakseen logistisesti keskeisen sijainnin. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan Lentoaseman vieressä vantaan Koivuhaassa. Näin pystymme varmistamaan asiakkaillemme nopeimman mahdollisen palvelun koko pääkaupunkiseudulla. Käsittelemme terminaalissamme lentorahdin, lajittelun, muuttokuormat ja muun varastoinnin vaivatta. Hoidamme myös ulkomaille lähtevät lähetykset ”avaimet käteen” periaatteella matkaan.

Miksi juuri Tavarataksien kuriiripalvelu?

Tavarataksit omaa pitkät perinteet ja tuottamamme kuriiripalvelu on laadukasta ja joustavaa. Kykymme ja halumme muuntautua nykypäivän ja asiakkaan tarpeisiin sekä kehittää jatkuvasti toimintaamme on perustuksena laadukkaiden palveluiden tuottamiselle. Haluamme tarjota sinulle pääkaupunkiseudun parhaan vaihtoehdon yrityksesi kuljetustarpeita ajatellen – Tavarataksien kuriiripalvelu.

Teemme mielellämme tarjouksen teille kuriiripalveluista ja muista kuljetustarpeistanne.
Kilpailuta nykyiset kuljetuksesi ja anna meidän tarjota teille kuriiripalvelu joka joustaa, muuntautuu ja toimii. Kauttamme onnistuvat myös lähes kaikki muut erityistoiveita vaativat kuljetukset. Lisätiedustelut asiakaspalvelusta numerosta 09 838 7600 tai suoraan yritysmyynnistämme numerosta 010 5244 703.

Tavarataksien kuriiripalvelu ympäristömme puolesta

Tavarataksit haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa, lievittämässä ja ennaltaehkäisemässä ympäristöongelmia. Ympäristön suojeleminen edellyttää konkreettiasia toimenpiteitä asian puolesta. Kannamme vastuumme ympäristöstä kouluttamalla jatkuvasti kuljettajiamme ja henkilökuntaamme sekä uusimalla kalustoa vähäpäästöisempiin ja ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin. Koulutuksessamme panostamme ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ympäristön puolesta. Tällaisia ovat mm. reittien tarkka suunnittelu, taloudellinen ajotapa ja ajojen optimointi erinäisiä ohjelmistoja apuna käyttäen.
Kuljetuskalustomme on vähäpäästöisiä ja päästöluokitukseltaan vähintään Euro5 tasoa.
Pyrimme vaikuttamaan ympäristöön myös huolto- ja korjaamotoimintoja kehittämällä.

Ota yhteyttä!

Tutustu myös pikakuljetus- ja lähettipalveluihin!